Maksuton seminaari verkko-oppimisesta ja eri alustoista – joka viikko!

TicTac tarjoaa säännöllisesti webinaareja, jotka valottavat verkko-oppimista ja helpottavat alkuun pääsyä. Webinaarit ovat ruotsin- ja englanninkielisiä, ja niihin voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa. Kannattaa myös hyödyntää tilaisuus ja esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme!

Alustat

Oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) avulla on helppo järjestää digioppimista ja jakaa oppimissisältöjä. Pilvipohjainen GO+-alusta on integroitavissa nykyisiin järjestelmiin, ja se on responsiivinen eli toimii kaikilla näytöillä. Alustalla voi myös luoda mikro-oppimissisältöjä. Me tarjoamme perehdytyksen, jonka avulla GO+:sta saa kaiken irti. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä!
PÄIVÄMÄÄRÄ
AIKA
KIELI
Docebossa on kaikki tarvittava. Haluatko koota kaikki koulutukset helppokäyttöiseen oppimisen hallintajärjestelmään (LMS)? Haluatko luoda käyttäjille yksilöllisiä oppimispolkuja tekoälyn avulla? Haluatko luoda käyttäjien välistä tiedonvaihtoa some-alustan kautta? Tämä ja paljon muuta on mahdollista Docebon avulla. Äläkä säikähdä ominaisuustulvaa – meiltä saa apua alkuun pääsemiseen! Tuhdin tietopakettimme turvin saat Docebosta kaiken irti. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

 

PÄIVÄMÄÄRÄ
AIKA
KIELI

Sisältö

TicTac toivottaa sinut tervetulleeksi maksuttomaan webinaariin, joka käsittelee markkinoiden parhaisiin kuuluvaa responsiivista työkalua – Articulate RS:ää.
Responsiivinen tarkoittaa sitä, että koulutus toimii moitteettomasti kaikilla näytöillä. Seminaarissa kerrotaan, miten kurssi rakennetaan alusta loppuun.
Tuhdin tietopakettimme turvin saat Articulate RS:stä kaiken irti. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

 

PÄIVÄMÄÄRÄ
AIKA
KIELI
13 June
11:00 (CET)
English
Articulate Storyline on työkalu, joka mahdollistaa vuorovaikutteisten verkkokoulutusten luomisen. Hyödynnä pelillistämistä tai luo vuorovaikutteisia videoita – vain mielikuvitus on rajana!
PÄIVÄMÄÄRÄ
AIKA
KIELI

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.