Vyond Logo

Vyond Go – luo videoita tekoälyn avulla. 

Vaikeinta videoiden luomisessa on alkuun pääseminen. Ota avuksesi Vyond Go, joka on ensimmäinen tekoälyä hyödyntävä skripti- ja videotyökalu. 

Vyond-työkalu animaatiovideoiden tuotantoon. Nyt poimunopeudella.

Vyondin avulla organisaatiosi voi helposti luoda ammattimaisia animaatiovideoita, jotka sitouttavat ja kouluttavat työntekijöitäsi ja asiakkaitasi – ja tuottavat hyviä tuloksia liiketoiminnalle.

Animaatio-ohjelmassa yhdistyvät tehokas videoeditori ja yritystasoinen koulutus, tuki ja tietoturva, joten kaikenkokoiset organisaatiot ja yksilöt pystyvät luomaan sen avulla liikegrafiikkaa taitotasostaan riippumatta.

Uuden, generatiivista tekoälyä hyödyntävän Vyond Gon avulla kaikki voivat luoda videoita poimunopeudella.

Integroidun tekoälyn hyödyt

Videon luominen Vyond Go -työkalulla on helppoa: kirjoita aihettasi kuvaava tekstikehote ja valitse käyttöliittymän tarjoamista vaihtoehdoista videon tunnelma, muoto, ulkoasu ja sijainti. Muutamassa sekunnissa saat täysin muokattavan videon ja skriptin. Voit tehdä pieniä muutoksia saman tien tai syvempiä kustomointeja ajan kanssa.

Tekstipohjaisia tekoälytyökaluja ohjataan kehotteiden avulla.

Jos olet kokeillut ChatGPT:n kaltaisia itsenäisiä tekoälytyökaluja videoskriptien luomiseen, tiedät, että tuotoksesi ovat vain niin hyviä kuin antamasi kehotteet. Hyvät kehotteet ovat erittäin yksityiskohtaisia. Vyond Go (joka hyödyntää ChatGPT:tä) sujuvoittaa ja yksinkertaistaa kehotteiden antamista rakentamalla useita tärkeitä ominaisuuksia suoraan alustaan.

Et malta odottaa, vai mitä? Näin pääset alkuun:

Ota kaikki irti Vyond Go -työkalusta
Esittelemme Vyond-ohjelmistoa maksuttomissa livedemoissa – katso ajankohdat tästä ja rekisteröidy.

Product Logo
Icon
Nopea ja tehokas

Vyondin avulla voit luoda 10 kertaa enemmän videoita 10 kertaa nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteisellä videotuotannolla.

Icon
Realistinen esitystapa

Tuhansien lavasteiden ja satojen videomallien avulla on helppo tehdä videoita, jotka sopivat kaikkiin työtehtäviin ja toimialoihin.

Icon
Tukee yrityksesi brändiä


Voit ladata työkaluun yrityksen logoja, fontteja, värejä, hahmoja ja paljon muuta.

Icon
Automaattinen äänen ja kuvan synkronointi

Nähkää hahmojenne heräävän eloon! Ääntä voi tallentaa tietokoneen mikrofonilla, MP3-tiedoston ladata koneelle ja käyttää tekstistä puheeksi -toimintoa.

Icon
Turvallinen

Vyond on ISO 27001 -sertifioitu, yleisen tietosuoja-asetuksen ja CCPA:n mukainen sekä Privacy Shield -sertifioitu. Vyond Secure Suite täyttää kattavimmat tietoturvavaatimukset. /span>

Icon
Ennakoiva ja reagoiva tuki

Oma asiakkuuspäällikkö on tukena videoiden tuottamisen jokaisessa vaiheessa ja tarjoaa niin perehdytystä kuin ammattilaisvinkkejäkin.

Icon
Skaalautuva

Pilvipohjainen arkkitehtuuri, vankka tietoturva, 99,85 prosentin käytettävyys ja tiimitoiminnot tekevät Vyondista skaalautuvan kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

Icon
Yritysturvallisuus

Pääkäyttäjän hallinnoima salasanakäytäntö, kertakirjautuminen ja GDPR:n/ISO 27001 -standardin mukaisuus.

 

Käytännön esimerkkejä Vyond-animaatiovideoista

 

Toimialat, joilla Vyond on hyödyllinen

Koulutus ja verkko-oppiminen

Oppimisesta elämys.
Vyondin avulla tuotatte dynaamista ja visuaalisesti interaktiivista oppisisältöä kaikenlaisille osallistujille.
Tehosta oppimista ja herätä kiinnostusta yleisöllesi räätälöidyillä videoilla. Vyond sopii käytettäväksi minkä tahansa oppimisympäristön (LMS) kanssa, joten houkuttelevien kurssien luominen käy nopeasti ja helposti.


Markkinointi

Tee sisällöstäsi ja kampanjoistasi erottuvia Vyondin avulla. Animaatiovideot ovat houkutteleva tapa toteuttaa näyttäviä kampanjoita, jotka varmistavat, että kohderyhmä muistaa viestisi.

Seminar
Henkilöstöala

Työntekijäsi vastaanottavat satoja sähköposteja, tekstiviestejä ja puheluita päivässä – ja selaavat samalla sosiaalista mediaa. Tämä nykypäivän realiteetti vaikeuttaa huomion saamista. Videoiden avulla erotut viestien sekamelskasta, ja voit sitouttaa työntekijöitä ja tehostaa koko organisaation toimintaa.


Jakelu/myynti

Tehosta myyntityötä ja sisäisiä koulutuksia yksilöllisten animaatiovideoiden avulla. Luo nopeasti ja helposti ohjevideoita, myyntiesittelyjä ja koulutuksia, joiden avulla myyntiviestintäsi erottuu edukseen ja saa aikaan kestävän vaikutuksen.

Tarjontamme

Seminar

Hankkikaa Vyond-lisenssi

Olemme Vyondin virallinen kumppani Pohjoismaissa, Saksassa ja Itävallassa.
Yritykset voivat hankkia ammattilisenssinsä suoraan kaupastamme.

HANKI LISENSSI
Seminar

Vyond-animaatiotuotanto

Hoidamme puolestanne koko animaatiotuotannon konseptoinnista ja projektinhallinnasta mahdolliseen dubbaukseen ja taustaselostukseen.

PYYDÄ TARJOUS
Seminar

Varatkaa Vyond-koulutus

Varatkaa tiimillenne Vyond-koulutus.
Opitte luomaan animaatiovideoita nopeasti ja helposti animaatio-ohjelmalla ja viette verkkokoulutusformaattinne ja esityksenne uudelle tasolle.

ALOITA NYT

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.