Verkko-oppimisen hyödyt

TicTacissa lähdetään siitä, että kouluttamisen pitää olla helppoa. Sanoman perillemeno on kuitenkin haasteena niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä ja organisaatioissa. Kaikkien saaminen paikan päälle voi olla vaikeaa ja kallista. Siitäkään ei ole takeita, että ihmiset lukevat saamansa sähköpostit tai ylipäätään oppivat jotakin.

Mikä siis neuvoksi?

TicTac on verkko- ja digioppimisen kokonaistoimittaja. Meiltä saat siis kaiken tarvittavan, mutta voit tuottaa sisältöosioita myös itse. Kohderyhmän ja toimialan tuntemuksella pääsee jo pitkälle, mutta digioppimiseen tarvitaan muutakin.

Oppimisen hallintajärjestelmä

Oppimisen hallintajärjestelmä tuo koulutukset osallistujien saataville. Esimerkkinä tällaisesta järjestelmästä on GO+, jossa voi julkaista ja jakaa koulutuksia. Järjestelmässä voi myös seurata edistymistä: Kuinka moni on käynyt kurssin? Kuinka he ovat suoriutuneet? Entä mitkä kysymykset tuottivat osallistujille eniten päänvaivaa?

GO+-webinaari

Maksuton webinaari alan joustavimpiin ja tehokkaimpiin kuuluvasta järjestelmästä.
LUE LISÄÄ
Seminar

Sisällöntuotanto

Articulate 360:n avulla voit mahdollistaa verkko-oppimisen ja luoda digikoulutuksia kännykkä-, tabletti- ja tietokonekäyttöön. Tiimilisenssin avulla kaikki sujuu vieläkin helpommin ja tehokkaammin.

Articulate RS -webinaari

Maksuton webinaari, joka käsittelee markkinoiden parhaisiin kuuluvaa responsiivista työkalua.
LUE LISÄÄ
Seminar

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.