Uusi vahvistuksemme Drahomir esittäytyy!

16 huhtikuun, 2021 in Uutiset

Drahomir työskentelee talousosastolla ja hoitaa markkinointiin ja myyntiin liittyviä hallinnollisia ja analyysitehtäviä. Esitimme miehelle pari kysymystä.

1. Miksi halusit töihin TicTaciin?
– Yrityksen motto ”Never Stop Learning” kolahti minuun. Uskon, että jatkuva oppiminen on kaikkein tärkein investointi, jos mielii pysyä maailman jatkuvan muutoksen ja kehityksen tahdissa. Ajattelin, että olisi hienoa päästä töihin yritykseen, joka toimittaa älykkäitä verkko-oppimisratkaisuja kansainvälisille asiakkaille. Siten voisin kehittää osaamistani ja tehdä yhteistyötä kokeneiden kollegojen kanssa. Rekrytointiprosessissa minuun vetosi käytännönläheinen tekemisen meininki. Tajusin, että täällä arvostetaan monialaista osaamista. Tiivistäen voisin todeta, että olen TicTacin kanssa hyvä mätsi.

2. Kerro jostakin omasta oppimiskokemuksestasi.
– Muutin Ruotsiin vuonna 2017 osaamatta kovin hyvin ruotsia. Niinpä perustin oman verkko-oppimisalustan (blogin) nimeltä MySwedish.net ja Facebook-fanisivun. Ai miksi? Siksi, että opin itse parhaiten selittämällä asioita jollekulle muulle. Ryhdyin siis ruotsinopettajaksi (mikä toki saattaa kuulostaa älyttömältä) ja aloin selittää yleisölleni, miten ruotsin kieli toimii. Nyt minulla on yli 3 000 seuraajaa, ja lisää tulee koko ajan.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.