Toivotimme äskettäin tervetulleeksi tiimimme uusimman tähtipelaajan. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Susanne Malmberg! Siirryt nyt toimitusjohtajamme Carolinan assistentiksi. Voisitko vähän kertoa itsestäsi?

1 joulukuun, 2022 in E-learning, News

Olen uusi kolleganne ja tulin suoraan Mercedes-Benziltä, jossa työskentelin 14 vuotta. Asun Lommassa ja minulla on kaksi aikuista poikaa. Olen tosi iloinen siitä, että uuteen työpaikkaani on yhtä paljon matkaa kuin entiseenkin, sillä rakastan pyöräilyä töihin ja takaisin. Poljen työmatkat lähes ympärivuotisesti!

Vau, 14 vuotta! Kuinka valitsit sitten TicTacin?

TicTacin ovista astuttuani yllätyin siitä energiasta ja intohimoisesta asenteesta, joka täällä vallitsee. Lisäksi TicTac on menestyvä yritys minulle aivan uudella alalla – se kutkutteli uteliaisuuttani. Myös henkilökemiat tapaamieni kollegojen kanssa tuntuivat osuvan ihan kohdilleen. Ja täytyy sanoa nyt, kun aikaa on jo vähän kulunut, että olen tosi iloinen uskallettuani lähteä TicTacin matkaan. Kiitos teille, että olette ottaneet minut niin hyvin vastaan!

Höpsis – meidänhän tässä kuuluu kiittää! On tosi kivaa, että liityit joukkoomme. Siitä tuli mieleeni: mitä voimme tehdä sinun hyväksesi – mitä haluat oppia meiltä?

Koko ala kiinnostaa minua valtavasti ja odotan innokkaasti tulevia haasteita, kaikkia edessä olevia kokouksia kollegoiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Opin joka päivä jotakin uutta!

Mahtavaa! Jos käännetään edellinen toisin päin – mitä haluat antaa meille?

Haluan todella mielelläni jakaa kanssanne sen kokemuksen, jota minulle on vuosien varrella kertynyt. Haluan myös tuoda työskentelyyn kollegoiden kanssa osani miellyttävästä ja hyvästä ilmapiiristä oman energiani ja luotettavuuteni avulla!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.