TicTacin vuosikatsaus 2019 – sosiaalinen oppiminen, tekoäly & vaivattomuus

4 joulukuun, 2019 in Uutiset

Vuosi lähenee loppuaan, ja haluamme aluksi kiittää asiakkaita yhteisestä kehitystyöstä. Olemme kiitollisia vuonna 2019 saamistamme uusista asiakkaista sekä kaikista teistä, jotka olette olleet kanssamme pidemmän aikaa.

Summaamme vielä lopuksi kaikki vuoden 2019 suurimmat trendit. Kaiken kaikkiaan tämä oli vuosi, jolloin koulutusten tekoa hajautettiin. Kurssien teko on helpottunut, ja niitä luodaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Tämä näkyy varsinkin Articulate RS:ssä, jossa asiantuntijat luovat koulutuksia itse.

Tekoäly on tehnyt esiinmarssin opetusteknologian maailmaan, ja sitä on alettu ottaa käyttöön organisaatioissa. Tämä on vasta alkua sille, miten tekoälystä tulee osa arkea ja oppimista.

Vuosi 2019 oli myös koulutuksen saavutettavuuden vuosi; oppimateriaalin tekovälineiden ja oppimisen hallintajärjestelmien (LMS) on toimittava eri yksiköissä ja oltava käyttökelpoisia.

Vuoden 2019 kolme opetusta:

  1. Sosiaalinen oppiminen on tullut jäädäkseen.
  2. Tekoälyn hyödyntäminen digioppimisessa on pian hygieniatekijä.
  3. Helppous ja saavutettavuus – kaikkien tulee voida kouluttautua silloin, kun se itselle parhaiten sopii, ja koulutuksen on oltava helposti saavutettavaa.

Odotukset vuodeksi 2020:

Yhteisöllinen oppiminen
Tämä on vuosi, jolloin koulutussisältöjä luodaan yhdessä. Määrittele puitteet ja anna käyttäjien osallistua ja vaikuttaa koulutuksen laatimiseen. Ketterä työtapa lisää sitoutuneisuutta ja parantaa lopputulosta.

Yksilöllinen oppiminen
Olemme kaikki yksilöitä, joilla on ainutlaatuista osaamista ja annettavaa. Yhtä lailla meillä kaikilla on yksilölliset tarpeet osaamisen täydentämisessä ja kehittämisessä. Vuonna 2020 saataneen käyttöön alusta, joka luo tekoälyä hyödyntämällä yksilöllisiin tarpeisiin sopivia oppimispolkuja.

Data
Vuonna 2020 aletaan myös toden teolla hyödyntää tietoa, jota täyttäjä on tuottanut alustalla. Näin sisältöä voidaan mukauttaa sen perusteella, kuinka käyttäjä liikkuu digiympäristössänne.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.