TicTac-luettelo: 3 näkemystä, joita ilman oppimisen, kulttuurin ja kasvun alalla toimiva ei tule toimeen tänä syksynä

31 elokuun, 2021 in Uutiset

Mennyt vuosi oli todella erikoinen, ja sen jäljiltä voimme vain todeta, että digitaalinen oppiminen on tullut jäädäkseen osana kasvuyritystä. Siirtymä digitaaliseen työpaikkaan digitaalisine prosesseineen lähti käyntiin ja me TicTacissa olemme seuranneet asiakkaitamme ja muun maailman menoa. Niin konsultteina kuin myös maailman markkinatapahtumien seuraajina. Seuraavassa on ehdotuksiamme syksyn menestyksen varmistamiseen.

1. Turvallisuus tuo kasvua
Tutkimuksen mukaan pelko jarruttaa kasvua. Kun yrityskulttuuri luo turvallisuuden tunteen ja epäonnistuminen on sallittua silloin tällöin, epäonnistumisista voi tulla oppitunteja, joiden avulla organisaatio pääsee eteenpäin. Siten luodaan kasvua! Uskaltakaa keskustella peloista, suhtautukaa avoimesti epäonnistumiseen ja palkitkaa rohkeutta. Sosiaalista oppimista tukevan digialustan avulla voitte luoda hyvät edellytykset keskusteluille, opetukselle ja tietojen jakamiselle kollegojen kanssa.

2. Vaihtelevat prioriteetit ja painopiste
Agile-työskentely ei ole enää uutta. Entä miten koko organisaatio totutetaan elämään jatkuvan muutoksen tilassa? TicTacissa vastaukseksi tuli ”tähtäin”. Organisaatio valitsee tähtäimeen painopistealueen, jossa tulokset tuottavat suurimman vaikutuksen, jos priorisoidussa toiminnassa tai muutoksissa onnistutaan. Tähtäimestä kannattaa tehdä näkyvä organisaatiossa ja tehdä selväksi, että tavoitetta voi vaihtaa koska tahansa. Kaikki tehdään organisaation kasvun eteen. Tätä selkeyttämään tarvitaan jatkuvaa koulutusta sekä tilaisuuksia taitojen uudistamiseen ja kehittämiseen ja yrityskulttuurin muuttamiseen. GO+-alustamme avulla voitte aloittaa saman tien: se on helpoin tapa jaella digitaalista oppimista laajalti organisaatiossa. Mikro-oppimisen avulla voit päivittää osaamistasi jatkuvasti tähtäimen siirtymisen perusteella.

3. Digitaalinen oppiminen on tullut jäädäkseen
Olemme täysin vakuuttuneita, että Teams-kokoukset ja Zoom-webinaarit ovat toimineet mainiosti viime vuoden aikana. Jatkakaa niitä! Edetkää myös askelta pidemmälle siirtämällä teoriaopiskelu sähköiseen opiskeluun ja varaamalla opettajan vetämät tilaisuudet harjoitteluun ja keskusteluun. Articulatella on helppo digitoida kaikki viralliset koulutusaineistot vuorovaikutteisiksi digitaalisiksi moduuleiksi ja lisätä niihin luokkatilaisuuksia tai webinaareja. Näin saatte luotua hetkessä Blended Learning -sisältöä. Käyttäjät/työntekijät arvostavat taatusti muutosta (vaikka Teams-kokoukset toimivatkin hyvin) ja pystytte mittaamaan osanottoa ja muutosta organisaatiossanne.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.