Teollisuus

Teollisuus

Teollisuudessa on tärkeää käyttää resursseja tehokkaasti ja taloudellisesti. Yksi näistä resursseista on osaaminen, joka on usein myös osa valmistettavaa tuotetta. Meillä on tarjota prosessi, joka takaa osaamisen optimaalisen siirron ja on silti sopusoinnussa nykyisten prosessien kanssa.

Kokemus

TicTac on tarjonnut teollisuudelle osaamisratkaisuja jo 1990-luvulta lähtien. Yksi suurimmista menestystekijöistämme on se, että asiakkaat ovat meille aina kumppaneita. Siten voimme tarjota alustoja ja ratkaisuja, jotka tukevat asetettuja visioita.

Ratkaisut

Skaalautuvien alustojemme kautta toteutetaan nykyisin erikielisiä ja eri laitteissa toimivia Code of Conduct- ja logistiikkakoulutuksia sekä erilaisia perehdytysohjelmia. Kumppanimme vaihtelevat kymmenen hengen pienyrityksistä suuriin konserneihin, joilla on miljardien liikevaihto ja kymmeniätuhansia käyttäjiä.

Asiantuntemus

TicTac on erikoistunut osaamisen digitalisointiin ja luonut vuosien varrella ratkaisuja teollisuuden eri aloille ja toimintoihin. Olemme paketoineet strategioita ja muuta tietoa digisisällöiksi, jotka on mukautettu eri kohderyhmille ja eri tavoitteisiin. Ottakaa yhteyttä, jos aiotte esimerkiksi jalkauttaa Excellence-strategioita, antaa henkilöstölle LEAN-koulutusta tai sertifioida toimittajia.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.