Tekoäly ja oppiminen

Tekoälyä oppiville organisaatioille

Oppiminen on tekemässä uuden läpimurron yrityksissä ja organisaatioissa. Tekoälyn avulla voidaan luoda automaattisesti yksilöllisiä koulutusohjelmia tuhansille työntekijöille. Samalla pääkäyttäjät säästyvät aikaa vieviltä ja yksitoikkoisilta työtehtäviltä.

Automaattinen analyysi ja tunnisteiden lisääminen

Digisisältöä tuotetaan nykyisin enemmän kuin koskaan aikaisemmin, mutta miten tietotulvasta seulotaan olennainen esiin? Ratkaisuna ovat tekoälyä hyödyntävät alustat. Ne voivat analysoida digiresursseja ja lisätä videoihin, teksteihin tai koulutuksiin automaattisesti avainsanoja tai tunnisteita (tageja). Näin vältytään aikaa vievältä manuaaliselta työltä ja voidaan käsitellä myös suuria tietomääriä.

Älykkäitä syvähakuja

Tekoäly auttaa käyttäjiä etsimään ja löytämään vastauksia tiedon sijainnista riippumatta. Monissa organisaatioissa on esimerkiksi tärkeää tietoa sisältäviä videoita, joiden löytäminen pelkän nimen perusteella on vaikeaa. Tekoälyä hyödyntävä alusta tekee koko sisällöstä hakukelpoista.

Älykästä ja luotettavaa jakelua

Alustan tekoäly tehostaa sosiaalista ja osallistavaa oppimista, koska se oppii tunnistamaan eri aiheista kiinnostuneet käyttäjät. Kun järjestelmään lisätään uutta tietoa, tekoäly ehdottaa listaa käyttäjistä, jotka ovat olleet aiemmin kiinnostuneita kyseisestä aiheesta. Näin tieto tavoittaa henkilöt, joita se eniten hyödyttää.

Uusia analyysi- ja arviointityökaluja

Pääkäyttäjille tekoälystä on muutakin hyötyä kuin rutiinityön väheneminen. Tekoäly tarjoaa nimittäin myös parempia analyysi- ja arviointityökaluja.
Lisäksi tekoäly helpottaa tarpeiden tunnistamista ja organisaation sisäisen osaamisen paikantamista.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.