Team TicTac

13 maaliskuun, 2023 in News

Lotta Naukkarinen on myyntitiimimme uusin jäsen! Lotan tehtävänimike on sales executive ja hänen työkenttäänsä on muun muassa Suomen markkinat. Tosi kivaa saada sinut meille, Lotta! Kertoisitko vähän itsestäsi ja taustastasi?

Olen alun perin Suomesta, mutta tulin Ruotsiin Espanjan kautta. Olen ollut monessa mukana ja toiminut eri aloilla, muun muassa kirjanpitäjänä, baarimestarina ja matkatoimistovirkailijana. 

Taustasi on siis hyvin laaja-alainen. Millainen on roolisi TicTacilla? Mitä työhösi kuuluu?

Toimin myyntitiimissä sales executive -nimikkeellä. Työhöni kuuluu tapaamisia asiakkaiden kanssa, tarjousten tekemistä ja joskus myös osallistumista messuille.

Mitä odotat eniten työltäsi TicTacilla? Mikä on ollut tähän mennessä kehittävintä?

Minähän olen ollut täällä töissä jo puoli vuotta, mutta voi sanoa, että odotan TicTacin kasvavan ja että minä opin uusia asioita.

Totta, yksi motoistammehan onkin Never stop learning. Mitä haluaisit oppia täällä TicTacilla? Mitä Never stop learning merkitsee sinulle?

EdTech on minulla uusi ala, joten uusia asioita tältä alalta. Minulle Never stop learning merkitsee itsensä jatkuvaa kehittämistä ja uusien asioiden oppimista koko ajan. Juuri nyt minä opiskelen esimerkiksi arabiaa.

Vau! Hurjaa. Kerro vielä, mitä sinun panoksesi antaa meille TicTacilla?

Minulla on paljon kokemusta asiakaspalvelusta eri aloilla – ja osaan useita kieliä.

Tervetuloa taloon, Lotta! Odotamme ilolla työskentelyä kanssasi.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.