Stöldskyddsföreningen ja TicTac panostavat verkkokoulutuksiin

1 heinäkuun, 2020 in Pressmeddelanden, Uutiset

Varkauksien ja petoksien ehkäisyyn keskittyvä yhdistys SSF Stöldskyddsföreningen laajentaa verkkokoulutuspanostustaan ottamalla käyttöön uuden oppimisalustan yhteistyössä opetusteknologiayhtiö TicTac Interactiven kanssa.

SSF Stöldskyddsföreningen toteuttaa suurpanostuksen, jonka tavoitteena on lisätä tietämystä kyberrikollisuuden ehkäisystä. SSF on laatinut vuoden aikana digistrategian, joka sisältää kymmenen digitalisaatioon ja kyberrikollisuuden ehkäisyyn liittyvää aloitetta. Strategiaan sisältyy myös huomattava panostus verkkokoulutuksen kehittämiseen, ja sen vuoksi yhdistys ottaa käyttöön uuden oppimisalustan yhteistyössä opetusteknologiayhtiö TicTac Interactiven kanssa.

SSF har sedan tidigare Sveriges bredaste fysiska utbildningsutbud inom säkerhet. Utöver de öppna utbildningarna erbjuder SSF också skräddarsydda säkerhetsutbildningar speciellt anpassade för företag. SSF går nu in i ett samarbete med TicTac för att utveckla och sälja ett antal utbildningar inom säkerhet som e-learnings. Det är utbildningar för att stärka företag inom både den fysiska säkerheten och inom cybersäkerhetsområdet.

– Haluamme olla taho, jonka puoleen käännytään silloin, kun pyritään suojautumaan tulevaisuuden kyberrikollisuudelta. Kyberrikollisuuden torjunta on hyvin tärkeä osa turvallisuustyötämme, ja sen osana haluamme tarjota erilaisia verkkokoulutuksia. TicTac on mielestämme ehdottomasti paras valinta alustatoimittajaksi, sanoo SSF Stöldskyddsföreningenin toimitusjohtaja Thomas Brühl.

SSF hyödyntää jatkossa verkkokoulutuksissa TicTacin Doceboa, joka räätälöidyn oppimisen kokonaisratkaisu. Alustan avulla voidaan helposti ja tehokkaasti koota kaikki kurssit kätevään oppimisen hallintajärjestelmään (LMS), luoda yksilöllisiä oppimispolkuja tekoälyn avulla ja mahdollistaa käyttäjien välinen tiedonvaihto.

– SSF:llä on pitkät perinteet ja vahva uskottavuus työssä, jossa lisätään tietämystä ja tietoisuutta erityyppisen rikollisuuden ehkäisystä. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että he ovat valinneet TicTacin Docebo-koulutusratkaisun, ja odotamme jo tulevaa yhteistyötä, kommentoi TicTac Interactiven Head of Sales Benjamin Rosén.

Tiedustelut:

Monika Johannesen, koulutus- ja konsultointipäällikkö, SSF Stöldskyddsföreningen
Puhelin +46 721 414 963
S-posti [email protected]

Benjamin Rosén, Head of Sales, TicTac Interactive AB
Puhelin +46 720 783 473
S-posti [email protected]

SSF Stöldskyddsföreningen on ei-kaupallinen toimija, joka pyrkii aktiivisesti lisäämään tietämystä ja tietoisuutta yksityishenkilöihin ja pk-yrityksiin kohdistuvista rikoksista. Niiden kohteeksi joutuu suuri joukko yksityishenkilöitä ja yrityksiä eri puolilla maata. SSF Stöldskyddsföreningenillä on myös sen kokonaan omistama tytäryhtiö SSF Service AB, jolla on kaupallista koulutus-, kustantamo-, tuote- ja tilauspalvelutarjontaa. Tuotteiden ja palveluiden myynnistä saatava voitto investoidaan takaisin yhdistyksen aatteelliseen rikostentorjuntatyöhön. www.stoldskyddsforeningen.se

TicTac on Pohjoismaiden johtava toimija, joka tarjoaa yrityksille opetusteknologiaa (Educational Technology). Opetusteknologia on maailman nopeimmin kasvavia toimialoja, ja se kattaa laajan joukon tuotteita ja palveluita: oppimateriaaleja, koetyökaluja, oppimisalustoja, ylläpitojärjestelmiä, laitteita ja viestintäratkaisuja. TicTac tarjoaa asiakkailleen osaamisratkaisuja, joilla on globaalisti yli miljoona käyttäjää ja jotka tukevat yritysten, järjestöjen ja yksilöiden kasvua. TicTac kehittää alustoja ja palveluita globaaleille markkinoille. www.tictac.se

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.