Tuotantoja, työpajoja ja strategioita, joilla osaamista voi siirtää sähköisesti organisaatiossa.

Seminar

Tuotanto

Hyödynnämme luotettavia pedagogisia menetelmiä ja nykytekniikkaa ja toteutamme sisältöjä tavalla, joka vie teitä lähemmäksi tavoitteitanne. Toteutamme luovia kokonaisuuksia, joilla on strateginen pohja.
Seminar

Työpajat

TicTac on keskittynyt osaamisen siirron digitalisointiin vuodesta 1999 lähtien. Järjestämme työpajoja, joissa kartoitetaan tarpeet, tarjotaan inspiraatiota ja käynnistetään organisaationne digimuutos.
Seminar

Strategia

Ennen kuin organisaatio hankkii digioppimisen työkaluja ja tekniikkaa, sen tulisi määritellä strategia ja selkeät tavoitteet. TicTac auttaa laatimaan selkeän, ymmärrettävän ja toteutettavissa olevan strategian ainutlaatuisten tarpeidenne pohjalta.
Seminar

Konsultointi

TicTacissa on osaajia laidasta laitaan – strategeista käsikirjoittajiin ja tuottajiin. Tehtävänämme on auttaa teitä saavuttamaan tavoitteenne. Oman henkilökunnan resurssit eivät aina riitä, ja TicTacin asiantuntijat tulevat silloin apuun.
Seminar

Inspirointi

Haluatteko haastajan, joka tuulettaa ajattelua ja nostaa digioppimisen tasoa? Meillä on pitkä kokemus vakiintuneiden digioppimiskäytäntöjen haastamisesta ja tehostamisesta.
”TicTac makes E-learning attractive, professional and educational”
Jonas Olsson
rocket
tablet rocket
illustration map
e Halsa
mobile heart
tablet rfsl

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.