Rahoitusala

Yli 10 vuoden kokemus verkko-oppimisesta yli 700:ssa rahoitusalan organisaatiossa

Jokaisella toimialalla on osa-alueita, joilla erityisosaaminen on erityisen tärkeää. Tämä pätee etenkin pankki- ja vakuutusalaan, jossa työntekijöiden osaamista on tärkeää kehittää jatkuvasti ja tehokkaasti esimerkiksi compliance-asioiden, vastuullisuuden, tietoturvan ja rahanpesua koskevan lainsäädännön osalta. Lisäksi työntekijät tarvitsevat koulutusta yrityskulttuurista, liiketoimintatavoista ja asiakaspalvelusta, jotka ovat ratkaisevia kilpailutekijöitä.

Hyödynnä pitkä ja syvällinen kokemuksemme

Olemme 12 viime vuoden aikana auttaneet yli 700:aa rahoitusalan asiakasta Pohjoismaissa ja Saksassa kullekin organisaatiolle räätälöidyillä oppimis- ja osaamisratkaisuilla. Yritys, kuten IF Vakuutus, on hyödyntänyt asiantuntemustamme ja ohjelmistoamme sekä pienissä että suurissa projekteissa. Valjasta sinäkin kokemuksemme yrityksesi käyttöön.

TicTac Learn yhdistää kaiken samaan pakettiin

Tarjoamme maailman laajimmin käytetyn ja tehokkaimman ohjelmiston oppimissisältöjen tuottamiseen ja oppimisprosessien hallintaan. Ratkaisu sopii kaikenkokoisille yrityksille pienistä globaaleihin suuryrityksiin.

Tarvittaessa voimme myös auttaa yritystä verkkokoulutusten suunnittelussa, toteuttamisessa ja kehittämisessä. Neuvomme myös pedagogiikan ja oppimismenetelmien valinnassa sekä omien verkko-oppimisosastojen luomisessa.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Henkilökohtainen yhteistyö on kaikkien TicTac Learnin ratkaisujen ytimessä. Kuuntelemme tarkasti ja pyrimme ymmärtämään yrityksesi toiveita, pyrkimyksiä ja tavoitteita prosessin kaikissa vaiheissa strategian laatimisesta edistymisen ja tulosten mittaamiseen.

Verkkokoulutuksia kaikille – ja erityisiin tehtäviin.

Useimmilla yrityksillä on perehdytykseen, monimuotoisuuteen ja tietoturvaan liittyviä koulutustarpeita. Lisäksi yrityksissä kerätään ja jaetaan tietoa työntekijöiden ja kumppaneiden oppimispolkujen avulla. Teemme yhteistyötä myös yksittäisissä, projektiluonteisissa toimeksiannoissa, kuten organisaation uuden strategian jalkauttamisessa. Voimme myös auttaa mikro-oppimisratkaisun käyttöönotossa esimerkiksi asiakasportaalissa tai verkkopankissa tai esimerkiksi uudenlaisen maksupäätteen käyttöönottoon liittyvässä asiakkaiden perehdytyksessä.

Heräsikö kysymyksiä? Varaa maksuton työpaja.

Jos haluat lisätietoa siitä, mitä verkko-oppimisvaihtoehtoja voimme tarjota yrityksellesi, varaa TicTac Learnin asiantuntijoiden pitämä työpaja. Työpaja kestää kaksi tuntia, eikä velvoita mihinkään.
Varaa täältä

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.