Rahoitusala

Rahoitusala

Rahoitusalalla on lainsäädäntövaatimuksia, jotka liittyvät sertifiointiin ja osaamisen jatkuvaan päivittämiseen. Osaamisen kehittäminen ja sääntöjen noudattaminen edellyttävät siksi tehokasta prosessia.

Kokemus

Kumppaneinamme on useita vakuutusyhtiöitä ja pankkeja, joiden avulla olemme kartuttaneet vuosien varrella vankan kokemuksen alalla tarvittavista osaamisratkaisuista.

Ratkaisut

Meillä on tarjota luotettavia ratkaisuja, jotka mahdollistavat sääntelyyn ja lisensointiin liittyvät nopeat sertifioinnit. Selkeiden ja helppokäyttöisten alustojemme avulla voitte ottaa käyttöön turvallisuuteen ja salassapitoon keskittyviä osaamisratkaisuja sekä laajempia koulutuksia, jotka keskittyvät rahanpesuun ja sisäisiin järjestelmiin.

Asiantuntemus

Meiltä löytyy kaikki tarvittava organisaationne osaamisen paketointiin ja juurrutukseen. Paketoimme osaamisen tavoitteidenne mukaisesti ja osallistamme teidät prosessiin. Jos käytössänne on useita henkilöstö- ja oppimisjärjestelmiä, voimme auttaa yhdistämään ne ohjelmointirajapinnan (API) avulla.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.