Tervetuloa Nathalie Strindlund!

18 tammikuun, 2022 in Uutiset

Jokin aika sitten meille saapunut Nathalie Strindlund on uusin tähtipelaajamme design-puolella.

Mihin osaamistasi TicTacilla käytetään, Nathalie?
Olen designer/content creator, ja se on juuri niin mielenkiintoista kuin miltä se kuulostaakin! Työskentelen paljon asiakkaiden visuaalisten identiteettien pohjalta, kun ne hahmottuvat hyvin tai tarjoavat tartuntapintaa kehittämiselle. Työnäni on antaa asiakkaalle kasvot osaamisratkaisujemme avulla, ja siinä käytän kaikkia hallussani olevia luovia menetelmiä kehittämiemme konseptien soveltamiseen, tulkitsemiseen ja kääntämiseen.

Kuulostaapa jännittävältä ja vaihtelevalta!
Kyllä! Minusta on ihanaa, kun saan työskennellä näin laaja-alaisesti. EdTech-alan kiehtovuus on juuri tässä, fyysisen ja digitaalisen maailman kohtaamisessa. Ne limittyvät koko ajan enemmän, ja minusta on tosi jännittävää tutkia digitaalisen oppisen uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Kuinka päädyit valitsemaan TicTacin?
Haluan olla osa supertiimiä, jossa taitavat ihmiset osaavat luoda myös hienon ilmapiirin koko yritykseen. Tämän vuoksi TicTacista tuli minulle nopeasti luonnollinen valinta. Ja ratkaisu varmistui jo ensimmäisessä tapaamisessamme.

Mikä on mielestäsi paras tapa uuden oppimiseen?
Kyse ei ole niinkään itse tiedosta, vaan siitä, miten painamme sen mieleemme. Minä uskon oppimisen tekemiseen hauskaksi. Lapset oppivat leikkimällä, ja minä uskon, että siitä voi olla paljon hyötyä meille kaikille!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.