Muunna luennot verkkokursseiksi – valmista kahdessa viikossa!

Muunna luennot verkkokursseiksi – valmista kahdessa viikossa!

Meneillään olevan koronakriisin vuoksi TicTac haluaa entisestään helpottaa luokkahuonekäyttöön tarkoitetun oppimateriaalin digitointia. Täydennyskoulutuksesta puhutaan nyt paljon, ja se onkin hyvä tapa työllistää henkilöstöä tavanomaisen toiminnan hiivuttua. TicTac haluaa luoda edellytyksiä, joilla koulutustarpeeseen voidaan vastata.

Näin se käy

  1. Saamme teiltä etäkokouksessa materiaalit (esitys, logotyyppi, kirjasimet ja värit) sekä tiedot koulutuksen tarkoituksesta.
  2. Tuottajamme muuntavat nykyisen oppimateriaalin (PowerPoint, Keynote jne.) ja sen oheistekstit verkkokoulutukseksi (Rise). Hintaan sisältyy yksi korjauskierros (loput lisämaksusta).
  3. Toimitamme teille uudessa etäkokouksessa verkkokurssin käyttöohjeineen. Sen jälkeen kurssi on lisättävissä käyttämäänne oppimisen hallintajärjestelmään (LMS).

Kustannus on 1 000 SEK / PowerPoint-sivu. Esim. 20-sivuiselle PPT-tiedostolle (enintään 120 sanaa sivua kohden) tulee hintaa 20 000 SEK. Pakettiin sisältyy myös mahdollisuus tehdä digitaalinen kysely. (Vähimmäistilaus 10 sivua)

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sopiva jakelualusta
Jos käytössänne ei vielä ole oppimisen hallintajärjestelmää (LMS), voimme konsultoida sopivan löytämisessä. Jos valitsette TicTacin GO+-alustan, saatte kaupan päälle valmiin COVID-19-koulutuksen.
Seminar

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.