Mobiilioppiminen

Neljä askelta kohti tehokasta mobiilioppimista

TicTac on Pohjoismaiden johtava mobiilioppimisen toimija. Olemme auttaneet yrityksiä ja organisaatiota luomaan parhaita mobiilioppimiskokemuksia jo yli kymmenen vuoden ajan – niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Z-sukupolven edustajat ovat kasvaneet älypuhelin kädessä, ja he vaativat koulutuksilta helppokäyttöisyyttä, responsiivisuutta ja saavutettavuutta.

Strategia: tietoa tarpeen mukaan

Mobiilioppimisen etuna on se, että tietoa on tarjolla ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutuksesta tulee saavutettavaa aivan uudella tavalla. Tehokkaiden tulosten saaminen vaatii kuitenkin sitä, että kurssit optimoidaan kännykän näytölle sopiviksi (ns. ”mobile first” -strategia).

Sisältö: lyhyttä ja selkeää

Mobiilioppimisessa hyödynnetään käyttäjän ja kännykän välistä normaalia vuorovaikutusta. Kun oppiminen on vaivatonta, myös tiedon omaksuminen helpottuu. Älypuhelinkäytössä toimivimpia ovat videot, podcastit ja some-uutisvirta. Tavoitteena on helppokäyttöisyys ja -tajuisuus, jotka tekevät oppimisesta optimaalista. Sisältöjen pitää siis olla lyhyitä ja selkeitä.

Työkalut: Responsive + GO+

Hanki mobiilioppimiseen kunnon työkalut! TicTac suosittelee Responsivea, joka on Articulate 360:n oppimateriaalin kehitystyökalu. Luo mobiilikoulutus ja jaa se kätevästi responsiivisen GO+-alustan kautta. Alustalla on myös mahdollista seurata koulutuksen käyneiden ja sisällön ymmärtäneiden osuutta.

Tilastoja: tietoa tuloksista

Mitattavuus on tärkeää sekä organisaatiolle että työntekijälle. Kun koulutuksen käymisestä on mustaa valkoisella, te saatte osoituksen strategian toimivuudesta ja selkeän yleiskuvan muutostyön etenemisestä.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.