Mitä verkko-oppiminen on?

Mitä verkko-oppiminen on?

TicTacissa lähdetään siitä, että kouluttamisen pitää olla helppoa. Sanoman perillemeno on kuitenkin haasteena niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä ja organisaatioissa. Kaikkien saaminen paikan päälle voi olla vaikeaa ja kallista. Siitäkään ei ole takeita, että ihmiset lukevat saamansa sähköpostit tai ylipäätään oppivat jotakin.

Mikä siis neuvoksi?

TicTac on verkko- ja digioppimisen kokonaistoimittaja. Meiltä saat kaiken tarvittavan, mutta voit tuottaa sisältöosioita myös itse. Kohderyhmän ja toimialan tuntemuksella pääsee jo pitkälle, mutta digioppimiseen tarvitaan muutakin.

Oppimisen hallintajärjestelmä (LMS)

Oppimisen hallintajärjestelmä tuo koulutukset osallistujien saataville. Järjestelmässä voi julkaista ja jakaa koulutuksia sekä seurata edistymistä: Kuinka moni on käynyt kurssin? Kuinka he ovat suoriutuneet? Entä mitkä kysymykset tuottivat osallistujille eniten päänvaivaa?
Lue lisää GO+– ja Docebo-alustoista ja löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu.

Alustawebinaarit

Maksuttomia webinaareja alan joustavimpiin ja tehokkaimpiin kuuluvista alustoista: GO+:sta ja Docebosta.
ILMOITTAUTUMINEN
Seminar

Oppimateriaalin kehitystyökalu

Olemme alan johtavan oppimateriaalin kehitystyökalun Articulaten jälleenmyyjä. Articulate 360:n avulla voit luoda verkkokursseja ja digikoulutuksia kännykkä-, tabletti- ja tietokonekäyttöön. Tiimilisenssin avulla kaikki sujuu vieläkin helpommin ja tehokkaammin.

Articulate 360 -webinaari

Maksuttomia webinaareja markkinoiden parhaimpiin kuuluvasta responsiivisesta työkalusta.
ILMOITTAUTUMINEN
Seminar

Verkko-oppimisen konsulttipalvelut

Tarvitsetteko apua päästäksenne vauhtiin digioppimisessa? Konsulttimme voivat auttaa. Tarjoamme muun muassa verkko-oppimistuotantoihin liittyviä koulutuksia, työpajoja ja malleja.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Seminar


Työpajat

TicTac tarjoaa tarpeisiinne räätälöityjä työpajoja, joista saa tietoa ja inspiraatiota verkko-oppimisen eri osa-alueista.
Seminar


Mallit

Storyline 360:een saa oman brändi-ilmeen mukaisia design- ja vuorovaikutusmalleja, joiden ansiosta kurssit näyttävät automaattisesti hyviltä kautta linjan.
Seminar


Koulutus

TicTac järjestää kursseja verkkokoulutusten sisällöntuotannosta. Tarjolla on puolen päivän kurssi etänä tai paikan päällä Malmössä.

Lue lisää sisällöntuotannosta

LUE LISÄÄ

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.