Mikro-oppiminen

Seminar

Nopeaa

Mikro-oppiminen mahdollistaa osaamisen nopean paketoinnin ja jakelun.
Seminar

Helppoa

Mikro-oppimisen avainsanana on vaivattomuus niin lähettäjien kuin vastaanottajienkin näkökulmasta.
Seminar

Tehokasta

Mikro-oppiminen säästää aikaa ja rahaa.
Seminar

Saavutettavaa

Mikro-oppiminen tavoittaa kaikki laitteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.
Seminar

Tulevaisuutta

Mikro-oppiminen on tullut jäädäkseen. Digiaika edellyttää liikkuvuutta, joustavuutta ja mitattavuutta, ja mikro-oppiminen on vastaus niihin kaikkiin.

Mikro-oppimisen hyödyt

Arki on nykyään yhä mobiilimpaa, ja suurten tietomäärien sisäistämiseen on yhä vähemmän aikaa. Nyt onkin kasvava tarve digioppimiselle, joka on lyhyttä ja ytimekästä ja jota on tarjolla aina tarvittaessa.

Mikro-oppiminen lyhyesti

Mikro-oppiminen tarkoittaa lyhyitä täsmäoppitunteja, jotka ovat joko yksittäisiä, osa koulutuskokonaisuutta tai osa muita laajempia toimenpiteitä. Mikro-oppimista voidaan hyödyntää eri tarkoituksiin ja aihealueesta riippumatta. Kyseessä on uusi ja tehokas tapa paketoida ja jakaa tietoa digitaalisesti. Mikro-oppimisella voidaan korvata tai täydentää luokkahuoneopetusta perehdytyksessä, muutostyössä tai esimerkiksi ohjeistusten ja sertifiointien yhteydessä.

Toimiiko se?

Mikro-oppiminen on todettu tehokkaammaksi kuin perinteinen oppiminen, koska se muistuttaa ihmisten luonnollista työssäoppimista. Asiat jäävät helpommin mieleen, kun ne tarjoillaan pieninä annoksina.

Sitoutuminen ja mitattavuus

Mikro-oppimista hyödynnetään jo monissa organisaatioissa, mutta siitä saatetaan puhua eri nimellä. Kyse voi olla innostuneista työntekijöistä ja sisäisistä ”vaikuttajista”, jotka vastaavat kysymyksiin ja jakavat osaamistaan. Kun tämä osaaminen tulee saataville ja mitattavaksi, kaikille voidaan tarjota arkiosaamista helposti pieninä annoksina. Mikro-oppimista voidaan käyttää myös pitkäjänteisessä muutostyössä luomalla koulutuskokonaisuuksia, jotka käydään läpi tietyllä aikavälillä.

Kiinnostuitko?

Oppimiskokemusten edellytykset vaihtelevat tilanteesta toiseen. Ota siis yhteyttä, niin etsimme juuri teille sopivan mikro-oppimisratkaisun.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.