Malmö FF ja TicTac Learn luovat osaajia tulevaisuutta varten

14 huhtikuun, 2023 in News

Jo yhdeksän vuotta kestänyt yhteistyö on vahvempi kuin koskaan — TicTac Learn jatkaa Malmö FF:n virallisena yhteistyökumppanina. Malmö FF ja TicTac kehittävät kumppanuuttaan tukemaan nuorien ihmisten mahdollisuuksia kasvamiseen entistä paremmin. TicTacin digitaalinen alusta toimii edelleen pohjana MFF:n arvopohjatyöskentelylle, ja yritys näkyy seuran naisten joukkueen, esport-joukkueen ja nuorten joukkueen kaikissa peliasuissa.

Seuran yhteiskunnallisen sitoutumisen ja nuorisojalkapalloon panostuksen myötä TicTac on ollut tärkeä osa Malmö FF:n kehitystä vuonna 2014 solmitun sopimuksen alusta alkaen. Nyt yhteistyötä kumppaneiden välillä tiivistetään TicTacin jatkaessa seuran virallisena yhteistyökumppanina.

– TicTac on vahva pelaaja ja uskollinen yhteistyökumppani. Sen tavaramerkki on merkinnyt paljon Malmö FF:n ja seuran kehitykselle, erityisesti Skånecupin, MFF i Samhället -toiminnan ja naisjalkapalloon panostuksen osalta. Olemme iloisia, että kumppanuutemme jatkuu ja että astumme yhdessä seuraavan askeleen eteenpäin, sanoo Malmö FF:n markkinointipäällikkö Anna Nordström Carlsson.

Malmö FF ja TicTac haluavat jatkaa nuorisotoiminnan kehittämistä ja vahvistamista. Yhteisenä tavoitteena on avoin ja yhdenvertainen yhteiskunta, jossa ihmiset voivat kasvaa.

– Odotamme tulevilta vuosilta paljon onnistumisia yhdessä Malmö FF:n kanssa. Me haluamme antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kehittyä intohimonsa parissa, ja pidämme samalla oppimisen ja osaamisen lippua korkealla. Luomme hyvien esikuvien avulla osaajia tulevaisuutta varten, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, sanoo TicTac Learnin toimitusjohtaja ja perustaja Carolina Faxe.

Malmö FF:n naisten joukkue on noussut huimaa vauhtia sarjajärjestelmässä ja pelaa tällä kaudella 1. divisioonassa. TicTac on ollut mukana tällä onnistumisten tiellä alusta alkaen, eli vuodesta 2020. TicTacille on luonnollista olla osa voittoisaa joukkuetta ja tukea naisten pelaamista kohti uusia menestyksiä.

– Olemme valtavan ylpeitä jatkostamme naisten ja esport-joukkueen peliasukumppanina. Se innostaa meitä ja antaa joukkueellemme lisää mahdollisuuksia kehittyä ja tulla paremmaksi, sanoo Anna Nordström Carlsson.

TicTac on Pohjois-Euroopan johtava yritys digitaalisen oppimisen alueella ja tärkeä osa Malmö FF:n panostusta seuran arvopohjatyöskentelyyn. Yrityksen kotipaikka on Malmö, mutta toiminta-alueena on koko Eurooppa, aivan kuten Malmö FF:lläkin.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.