Learning Technologies – vaivattomuutta, sitoutumista ja tilastoja

15 maaliskuun, 2021 in Uutiset

Tämän vuoden Learning Technologies -messut järjestettiin luonnollisesti kokonaan etänä 15.–26. helmikuuta. Jos tapahtuma meni ohi, useimmat istunnot ovat katsottavissa kesäkuuhun 2021 saakka. Tässä omat suosikkimme:

Articulaten istunto keskittyi vaivattomuuteen. Kuulemme siitä, miten mobiilikäyttöön sopivia moderneja, näyttäviä ja vuorovaikutteisia verkkokoulutuksia voi luoda käden käänteessä. Katso istunto täällä:

Jos haluatte testata Articulate Risea, luokaa maksuton tili täällä:

MAKSUTON KOKEILU


Skill Pillin istunnossa puhuttiin henkilöstön sitouttamisesta. Skill Pill on koonnut listan viidestä menetelmästä, joilla he pyrkivät lisäämään oppisisältöjen kiinnostavuutta ja sitouttamaan käyttäjiä niihin: digitaalinen relevanssi, huomion kohdistaminen oppimisaihioista itse aiheisiin, käyttäjäkokemuksen parantaminen, seurantatietojen käyttäminen sekä organisaation ”sirkadiaanisen rytmin” hyödyntäminen. He keskustelevat myös siitä, miten uusmedia ja pelillistäminen voivat täydentää yhdistelmää tehokkaasti. Oppisisältöjen kiinnostavuutta ja niihin sitoutumista voidaan parantaa lähtemällä kurssilaisten motiiveista ja tarjoamalla heille antoisa oppimiskokemus. Katso video täällä:


Learning Technologies Groupin istunto tarjoaa tilastotietoa. Konsernin toimitusjohtaja Donald H. Taylor esittelee tulokset vuoden 2021 L&D Global Sentiment -kyselytutkimuksesta, jossa 3 114 ihmistä 95 maasta kertoi näkemyksiään oppimista ja kehittymisestä. Hän tarkastelee L&D-alan reagointia pandemiaan ja herättelee toiveita alan vahvistumisesta ja valoisammasta tulevaisuudesta. Katso istuntotallenne tästä:

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.