Koe mikro-oppimisen voima

5 huhtikuun, 2021 in Uutiset

Mikro-oppiminen on nimensä mukaisesti pienimuotoista digioppimista, jossa keskitytään yleensä yhteen tehtävään kerrallaan. Kyse voi olla vaikkapa videosta, äänitiedostosta, ohjekuvasta ja -tekstistä tai lyhyestä vuorovaikutteisesta koulutuksesta, joka keskittyy pienempään osa-alueeseen.

Mikro-oppiminen soveltuu hyvin ”tee näin” -tyyppisiin koulutuksiin tai just-in-time-oppimiseen, jossa käyttäjä tarvitsee jotakin tietoa tässä ja nyt. Ihan niin kuin silloin, kun etsimme arjessa nopeasti asennus- tai korjausohjeita tai sanojen merkityksiä.

Kun käytössänne on hyvin järjestetty mikro-oppimiskirjasto, se voi auttaa henkilöstöä hoitamaan työasiat joustavasti ja keskeytyksettä. Mahdollisia aiheita ovat esimerkiksi tuotetietous, perehdytys, asennukset ja järjestelmäkoulutukset.

Mikro-oppiminen on myös yhdistettävissä muuhun oppimiseen. Sen avulla voidaan vahvistaa tietämystä ennen pidempää koulutusmoduulia tai pidentää koulutuksen kestoa lähettämällä pieniä kertauksia tai muistutuksia kurssin jälkeen.

Tarvitsetteko apua, tukea tai sisällöntuotantopalveluita?

LUE LISÄÄ MIKRO-OPPIMISESTA

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.