Julkinen sektori

Julkinen sektori

TicTacilla on pitkä kokemus viranomaisten ja julkisen sektorin kanssa tehtävästä yhteistyöstä, joka liittyy suorahankintoihin ja puitesopimuksiin. Noudatamme esimerkiksi saavutettavuuteen liittyviä ohjeistuksia.

Kokemus

TicTac auttaa nykyisin lukuisia viranomaisia täyttämään koulutustavoitteet ja kehittämään osaamista tuloshakuisesti. Räätälöimme digitaaliset oppimiskokemukset kunkin organisaation edellytysten mukaan, mutta perustana ovat aina saavutettavuus, osallisuus ja moderni pedagogiikka.

Yhteistyö

TicTacilla on puitesopimuksia viranomaisten, maakuntien ja eri organisaatioiden kanssa (esim. Ruotsin kansainvälisen kehitysyhteistyön keskusvirasto, Ruotsin sosiaalihallitus, Ruotsin liikennevirasto ja Skånen alue). Meillä on siis pitkien yhteistyösuhteiden edellyttämää rutiinia ja joustavuutta.

Asiantuntemus

Pyrimme takaamaan julkishallinnolle asetettavien vaatimusten täyttymisen ja olemme laatineet hankeprosessin, joka perustuu tuloshakuisiin menetelmiin. Lisäksi olemme jalkauttaneet turvallisuus-, ympäristö- ja työpaikkakäytäntöjä, jotka helpottavat työskentelyä julkisuutta ja läpinäkyvyyttä painottavissa hankkeissa.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.