Jokin aika sitten toivotimme tiimiimme tervetulleeksi uuden tähtipelaajan: Caroline Hagemannin. Hän liittyy joukkoomme markkinointikoordinaattorin ominaisuudessa.

5 joulukuun, 2022 in Uncategorized @fi

Hei ja tervetuloa! Voisitko vähän kertoa itsestäsi?

Työskentelen markkinointikoordinaattorina ja toimin tavallaan yrityksen osastoja yhdistävänä tekijänä. Koordinoin esimerkiksi tapahtumia ja messuja, hoidan kotisivuja, uutiskirjeitä ja sosiaalisia medioita. Jokainen päivä on erilainen, ja se on tosi hauskaa!

Tehtävä ja tekijä ovat selvästi kohdanneet! Kuinka päädyit valinnassasi TicTaciin? 

Rakastan uusia haasteita! Edtech ja e-learning ovat minulle uusi ala, ja odotan innokkaasti osaamiseni karttumista. Pandemian myötä minäkin aloin työskennellä yhtä enemmän digitaalisesti ja uskon, että digitaaliset koulutukset lisääntyvät valtavasti. Nyt on kuukausi takana TicTacilla ja voin todella sanoa, että rakastan uutta työpaikkaani. Toimistossa on viihtyisä tunnelma ja pidän koko yrityskulttuurista. 

Mekin pidämme kovasti e-learningistä ja odotamme innolla työskentelyä kanssasi. Hienoa kuulla, että viihdyt meillä noin hyvin! Mitä sanoisit tuovasi meille?

Ihmisenä minä olen ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen, ja tapaan uusia ihmisiä tosi mielelläni. Sen vuoksi markkinointikoordinaattorin tehtävä sopii minulle tosi hyvin. Olen myös johdonmukainen ja järjestelmällinen, ja niitä ominaisuuksia tarvitaan, kun käynnissä on samaan aikaan monta rinnakkaista projektia. 

Todellakin. Kun käynnissä on yhtä aikaa paljon asioita, samalla myös oppii tosi paljon. TicTacin yhtenä mottonahan on ”Never stop learning”. Mitä se merkitsee sinulle?

Että uteliaisuus on kallisarvoinen asia eikä haasteita pidä pelätä. Pitää astua rohkeasti mukavuusalueensa ulkopuolelle! Epäonnistumista ei saa pelätä. Jos jokin ei onnistunut ajatellulla tavalla, on yritettävä uudelleen!

Kiitos keskustelustamme – ja vielä kerran: tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.