Johtava hälytystekniikan toimittaja Verisure varmistaa tehokkaan verkko-oppimisen Articulate 360:n avulla

9 elokuun, 2022 in Uutiset

Verisure ei ole vain PC för Alla -lehden kotihälytysjärjestelmien testivoittaja 2022. Se on myös ammattikäyttäjille tarkoitettujen pien-, kerros- ja rivitalojärjestelmien johtava toimittaja.

Yrityksen liiketoimintamalli yhdistää tuotekehityksen, suunnittelun ja myynnin hälytysjärjestelmien asennukseen, kunnossapitoon ja valvontaan – vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

4 miljoonaa asiakasta 16 maassa

Verisure Securitas Directillä on 4 miljoonaa asiakasta 16 maassa, ja lisäksi se on Euroopan ensimmäinen hälytystekniikan yritys, joka tuo markkinoille sovelluksen Apple Watch- ja Wear OS by Google -järjestelmille.

Verisure on Ruotsin asennetuin kotihälytysjärjestelmä, ja sen 500 000 ruotsalaista asiakasta kuuluvat alan tyytyväisimpiin.

Nyt Verisuren kotihälytystoiminnot panostaa EdTechiin ja valitsi Articulaten digitaalisten koulutusten, perehdytysten ja verkko-kurssien yhteistyökumppaniksi. Articulate 360 on käytössä yli 115 000 organisaatiossa ja yrityksessä eri puolilla maailmaa – myös kaikissa Fortune 100 -listalla olevissa.

Lämpimästi tervetuloa TicTaciin!


Lue lisää Articulatesta

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.