GO+ Näin valitset oikean LMS-järjestelmän organisaatiollesi

15 tammikuun, 2023 in E-learning

Olet tunnistanut koulutuskohteet ja henkilöstön kehittämistarpeet organisaatiossasi. Olet todennut helposti omaksuttavan digitaalisen koulutuksen teille sopivaksi menetelmäksi, koska arvostat koulutusten joustavuutta, tehokkuutta ja seurattavuutta. Seuraavaksi on aika valita koulutusalusta ja ryhtyä varsinaiseen työhön. TicTacin GO+-alusta on täydellinen ratkaisu organisaatioille, joissa on juuri aloitettu koulutusten rationalisointi ja digitalisoiminen.

Miksi GO+ on niin hyvä ensimmäiseksi LMS-järjestelmäksi?

Yksinkertaisuus
Muista: palasten lisääminen on aina helpompaa kuin liian suuren palan nieleminen kerralla. Et varmasti halua aloittaa uuden alustan käyttöä etsiskelemällä oikeaa polkua lukemattomien, tässä vaiheessa merkityksettömien toimintojen joukosta. Se voisi vaikeuttaa työn käynnistämistä ja hämärtää tehtävän ensisijaista tavoitetta. 

GO+-alusta ei sisällä ylimääräisiä toimintoja – se tarjoaa vain kaiken tarvittavan omien digitaalisten koulutusten käyttöönottoon organisaatiossasi. Sen avulla voit lisätä ja järjestää kursseja, lähettää kutsuja ja muistutuksia sekä seurata, ketkä ovat aloittaneet tai päättäneet kunkin heille suunnatun koulutuksen. Paljon tätä enempää ei yleensä tarvita – ja monille organisaatioille jo GO+ tarjoaa toiminnallisuutta enemmän kuin tarpeeksi.

Mikäli haluat ottaa myöhemmin käyttöön laajemman ratkaisun, kaikki perusasiat ovat GO+:n pohjalta valmiina: sinulla on valmis rakenne, digitaalisiin koulutuksiin harjaantunut organisaatio sekä seurantajärjestelmä koulutuspanosten arviointiin.

Anna käyttäjien päättää
Yksinkertainen ja helposti navigoitava alusta, joka kertoo selvästi mitä halutaan, on sekä yksilöä että organisaatiota vahvistava ratkaisu. Monet ovat löytäneet joko osa- tai kokoaikaisen etätyön hienouden, ja digitaalinen koulutus on tuonut voimaantumisen – empowermentin – myös osaamisen kehittämiseen. GO+:n kaltaisen vakaan ja yksinkertaisen LMS-järjestelmän avulla sekä työntekijän että organisaation on helpompi hallita koulutusaiheita ja -tilanteita ilman fyysistä läsnäolovaatimusta.

Etätyöhön liittyy kuitenkin myös haasteita – ja yksi niistä on tietoturvallisuus. Digitaalisen oppimisalustan käyttöönotto on loistava tilaisuus kouluttaa ihmiset myös siihen liittyviin aiheisiin. Voit tehdä perustyön itse tai valita meiltä esivalmistellun koulutuspaketin tietoturvallisuudesta tai GDPR-lainsäädännöstä. Paketit sisältävät noin 80 % kaikesta tarvittavasta materiaalista. Sinä lähetät meille oman sisältösi, me istutamme sen pakettiin yhdenmukaisina osina ja koulutus lähtee organisaatiollesi. Nopeaa, yksinkertaista ja ennen kaikkea luotettavaa.

Ohjeistus ja neuvonta
GO+ on helposti käytettävä ratkaisu. Se on suunniteltu itseohjeistavaksi, ja jos jonkin kohdan merkitys ei aukea, digitaalinen opas on heti valmiina auttamaan. Mikäli haluat neuvoja koulutusrakenteen, kurssien laatimisen, alustan käyttöönoton tai koulutuksen seurannan tiimoilta, me tictacilaiset autamme mielellämme. Kuljemme rinnallasi koko ajan!

Kerrataan vielä:

Ota yhteyttä – kerromme lisää siitä, kuinka GO+ ja TicTac voivat auttaa juuri sinua ja sinun organisaatiotasi koulutusratkaisujen hyödyntämisessä.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.