Esittelyssä Katarina Molander

6 helmikuun, 2023 in News

Jokin aika sitten käsikirjoitustiimimme saa uuden jäsenen, Katarina Molanderin.

Hei ja tervetuloa TicTacille, Katarina! Kerro vähän itsestäsi.

Hei! Olen kielikonsultti ja käsikirjoittaja. Oikeastaan olen vähän kameleontti – hyppään mielelläni kaikenlaisiin tehtäviin tarpeen mukaan – teksti on kuitenkin pääasiallinen materiaalini. Se onkin parasta digitaalisessa oppimisessa: saan kirjoittaa paljon ja hyvin monista erilaisista asioista.

Hauskaa! Mitä mottomme ”Never stop learning” merkitsee sinulle?

Sitä, että aina on jotakin opittavaa tai mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Tavoitteenani on oppia joka päivä jotakin uutta. Se voi olla jotakin (minulle) täysin maailmaa mullistavaa – tai jotakin aivan pientä. Jokainen palapelin pala lasketaan. Tämän tavoitteeni otan myös työhöni.

Kuinka valitsit TicTacin?

Päädyin digitaalisen oppimisen pariin vähän sattumalta heti valmistumiseni jälkeen, ja olen pysynyt alalla. Aiemmin työskentelin rajattujen alojen parissa, mutta TicTacilla pääsen tutkimaan todella monia alueita. Se on todella kiinnostavaa!

Niin meistäkin! Mistä haluaisit oppia TicTacilta?

Onpa vaikea kysymys. Niin paljon kuin mahdollista. Konkreettisesti tämä kaiketi tarkoittaa, että yksi tavoitteistani on oppia tosi, tosi tarkkakynäiseksi kirjoittajaksi ja kyetä rakentamaan koulutuksia, jotka ovat pedagogisesti fiksuja ja joiden avulla osallistujista on kiva oppia uusia asioita. Ja – tietenkin – että he oppivat oleellisia ja kehittäviä asioita.

Katarina, lämpimästi tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.