Emma Dygasta TicTac Groupin hallituksen puheenjohtaja

30 tammikuun, 2022 in Uutiset

Apsiksen entinen toimitusjohtaja ja tech-alan ammattilainen Emma Dyga valittiin TicTac Groupin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi. ”Olen todella iloinen ja innoissani päästässeni kehittämään yrityksen tarjontaa ja maailmanluokan tuotteita”, Emma Dyga sanoo.

TicTac Groupin hallituksen uusi puheenjohtaja tarjoaa asiantuntemustaan SaaS-liiketoiminnan skaalaamisesta ja osallistuu konsernin yleisen strategisen suunnan määrittämiseen.

”Olen todella iloinen nimityksestäni TicTac Groupin hallituksen puheenjohtajaksi ja odotan innolla, että pääsen auttamaan yrityksen tarjonnan kehittämisessä. Yhdessä laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme ja jatkamme maailmanluokan tuotteiden tarjoamista”, Emma Dyga sanoo.

Pohjois-Euroopan johtava EdTech-toimija

Myös TicTacin toimitusjohtaja ja perustaja Carolina Faxe on tyytyväinen puheenjohtajavalintaan. ”Emma on menestynyt tech-alan toimitusjohtaja, ja hänen kokemuksensa on meille hyvin arvokasta. Nyt jatkamme työtämme TicTacin kehittämiseksi Pohjois-Euroopan johtavaksi digioppimisen tarjoajaksi”, Carolina Faxe sanoo.

Tietoa Emma Dygasta:

Emma Dygalla on yli kahdenkymmenen vuoden operatiivinen kokemus teknologia-, SaaS- ja mediayhtiöistä. Hänellä on aiempaa kokemusta hallitustyöskentelystä NoA:n palveluksessa, ja hän toimi aiemmin ComHemin toimitusjohtajana, jossa hän työskenteli 12 vuotta erilaisissa kaupallisissa, tuote- ja teknisissä tehtävissä. PE:n omistaman Apsiksen liikevaihto on 300 miljoonaa Ruotsin kruunua. Yritys myytiin äskettäin yritysostajalle.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.