Edtech

Opetusteknologia esittelyssä

Opetusteknologia eli EdTech on kattokäsite, joka viittaa digitaalisiin koulutusalustoihin sekä opetuksessa ja koulutuksessa käytettäviin laitteisiin ja järjestelmiin. Kyse on oikeastaan kaikesta oppimista ja koulutusta edistävästä tekniikasta. Opetusteknologia on maailman nopeimmin kasvavia toimialoja.

Opetusteknologian edut

Opetusteknologian lähtökohtana on jatkuva oppiminen. Yhteiskunta huolehtii peruskoulutuksesta, jota yksilö voi myöhemmin täydentää oppilaitoksissa tai työpaikalla. Uusi teknologia parantaa laatua ja tehokkuutta koulutuksen kaikissa vaiheissa.

Tulevaisuuden ala

Jatkossa oppiminen automatisoituu ja tehokkaan oppimisen edellytykseksi tulee oppimissisältöjen yksilöllistäminen tekniikan avulla.

Mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille

Yritysten ja organisaatioiden elinkelpoisuus edellyttää jatkuvaa uudistumista ja kehittymistä. Opetusteknologia takaa sen, että koko henkilöstöllä on käytössään yrityksen tai organisaation kehitystä edistävä täsmäosaaminen.

TicTac pääsponsorina EdTech Sweden -aloitteessa

EdTech Sweden -aloitteen tavoitteena on tehdä Pohjolasta opetusteknologian globaali edelläkävijä. Tämä tapahtuu jakamalla parhaita käytäntöjä ja oppimista edistäviä uusia digiratkaisuja.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.