Kaikki, mitä
oppiva organisaatio
tarvitsee.

Räätälöidyn oppimisen kokonaisratkaisu

Docebossa on kaikki tarvittava. Haluatko koota kaikki koulutukset helppokäyttöiseen oppimisen hallintajärjestelmään (LMS)? Haluatko luoda käyttäjille yksilöllisiä oppimispolkuja tekoälyn avulla? Entä haluatko luoda käyttäjien välistä tiedonvaihtoa some-alustan kautta?
Tämä ja paljon muuta on mahdollista Docebon avulla. Äläkä säikähdä ominaisuustulvaa – meiltä saa apua alkuun pääsemiseen!
Product Logo

Miten Docebo toimii?

Docebo on oppimisen hallintajärjestelmä (Learning Management System, LMS), joka antaa mahdollisuuden koota yhteen ja järjestää kursseja, jakaa niitä, seurata käyttäjien toimintaa ja mitata tuloksia analytiikkatyökalujen avulla.
Katso tarkempi videoesittely!

Ruotsin sosiaalihallitus + Docebo

Sosiaalihallitus lakkaa järjestämästä muodollisia koulutuksia ja asettaa käyttäjän keskiöön uuden oppimisstrategian ja -alustan avulla.

KATSO ESIMERKKITAPAUS

Tekoäly ja automatisointi

Tekoäly merkitsee sisällön automaattisesti tunnistein, mikä auttaa käyttäjää sopivan sisällön löytämisessä. Näin syntyy yksilöllisiä oppimispolkuja, eikä pääkäyttäjien tarvitse räätälöidä kaikkia kanavia käsin. Joustava käyttöliittymä mahdollistaa periaatteessa kaikkien ominaisuuksien käyttöönoton ja käytöstä poistamisen oppivan organisaation tarpeiden mukaisesti.
Seminar

Pilvipohjainen

Alkuunpääsy on helppoa ja käyttö turvallista automaattisen tallennuksen ansiosta. Käytettävissä kaikkialla.
Seminar

Responsiivinen käyttöliittymä

Docebo on optimoitu kaikille näytöille ja intuitiivisesti suunniteltu, jotta se vastaisi mobiilikäytön jatkuvaan kasvuun.
Seminar

Rajattomasti tilaa

Ei piilokustannuksia tai yllätyksiä. Käytä Doceboa vapaasti ja lisää sisältöä rajoituksetta.

Tarvitsetko apua? Käy tukisivullamme!

SIIRRY TUKEEN

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.