Digiperehdytys

Digiperehdytys

Kaikkien yhteisenä etuna on, että uudet työntekijät pääsevät hyvin alkuun. Selkeä perehdytys luo turvaa ja yleiskuvaa. Digiperehdytys tarjoaa uusille työntekijöille tehokkaan tietopaketin tärkeimmistä asioista. Koulutus on 80-prosenttisesti valmis. Teidän tarvitsee lisätä vain organisaatiokohtaiset tiedot ja graafisen ohjeistonne mukainen ulkoasu.

Digiratkaisun edut

Pohdintaharjoitukset ja vuorovaikutteisuus helpottavat oppimista. Kaikki uudet työntekijät saavat samat tiedot, ja koulutus voidaan toteuttaa missä ja milloin tahansa. Lopputulos näyttää yhtä hyvältä niin kännykän kuin tietokoneenkin näytöltä.

Ensimmäinen työpäivä

Uudella työntekijällä on paljon sisäistettävää aina organisaation brändistä arvopohjaan ja käytäntöihin. Perehdytyspäivälle kannattaakin luoda lukujärjestys. Anna työntekijälle tehtäväksi helppoja harjoituksia, joiden etenemistä voi seurata digitaalisen oppimisalustan kautta.

Seuranta

Digialustan käytön tarkoituksena on tehostaa ja helpottaa prosessia. Alusta tekee koulutustyöstä jäljitettävää, ja organisaation osaamisen laatu voidaan varmistaa.

Tiesitkö, että meillä on 80-prosenttisesti valmiita koulutuksia myös seuraavista aiheista:

Code of conduct

80-prosenttisesti valmis koulutus arvojenne käytännön soveltamisesta

Lue lisää

Tietoturva

80-prosenttisesti valmis koulutus, jolla varmistatte oikean tiedon päätymisen oikeille henkilöille

Lue lisää

Monimuotoisuus

80-prosenttisesti valmis osallisuus- ja monimuotoisuuskoulutus

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.