Code of conduct

Code of conduct

Arvoista puhuminen on tärkeää, mutta tärkeämpää on ryhtyä sanoista tekoihin. TicTacilla on pitkä kokemus eettisiin ohjeistuksiin liittyvistä koulutuksista. Sen ansiosta voimme tarjota prebaked-koulutusta, joka on 80-prosenttisesti valmis. Teidän tarvitsee vain hienosäätää sisältöä ja lisätä organisaatiokohtaiset tiedot sekä graafisen ohjeistonne mukainen ulkoasu. Koulutusratkaisu tarjoaa puitteet toimintaohjeistuksen läpikäyntiin sekä arvoperustan ja asenteiden käytännön soveltamiseen.

Code of conduct -koulutus – ota ja kokeile!

NAPSAUTA TÄSTÄ

Organisaationne arvot

Kaikki Code of conduct -koulutukset lähtevät organisaation arvoista, asenteista ja eettisistä ohjeista. Kyse voi olla siitä, miten työtovereita kohdellaan ja miten yhteistyö kumppaneiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön kanssa sujuu.

Jalkautus

Kun arvopohja on käyty läpi, siitä johdetaan luontevasti suuntaviivat ja ohjeet. Osallistuja osoittaa kysymysten, skenaarioiden ja harjoitusten avulla ymmärtäneensä sisällön ja pystyvänsä noudattamaan toimintaohjeistusta käytännössä. Voimme auttaa suunnittelemaan harjoituksia, jotka liittyvät esimerkiksi lahjontaan, mediakontakteihin sekä somen hallintaan.

Seuranta

Voimme myös tarjota täyden yleiskuvan ja jäljitettävyyden digitaalisen oppimisalustan kautta. Koulutus on responsiivinen ja mobiilikäyttöön sopiva, ja sitä on helppo hallita standardityökaluilla.

Tiesitkö, että meillä on 80-prosenttisesti valmiita koulutuksia myös seuraavista aiheista:

GDPR-peruskoulutus

80-prosenttisesti valmis koulutus, jolla otatte tietosuoja-asetuksen haltuun

Lue lisää

Digiperehdytys

80-prosenttisesti valmis digital onboarding -koulutus

Lue lisää

Tietoturva

80-prosenttisesti valmis koulutus, jolla varmistatte oikean tiedon päätymisen oikeille henkilöille

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.