TicTac on Articulaten virallinen kumppani ja jakelija Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa
 

KOKEILE MAKSUTTA

Articulate 360 – kaikki tarvittava

Articulate 360:n avulla voit luoda nopeasti digikoulutuksia kännykkä-, tabletti- ja tietokonekäyttöön.
TILAA
$1 399 USD / lisenssi / vuosi
Product Logo
Icon
Storyline 360:Täydellistä vapautta. Luo vuorovaikutteisia kursseja, joissa on rajana vain oma mielikuvitus. Helppokäyttöinen ohjelma, joka venyy tarpeiden mukaan. Kurssit julkaistaan lopuksi HTML5-muodossa.
Icon
Studio 360:Ohjelmassa voi luoda vanhan tutun PowerPointin avulla esityspohjaisia kursseja ja julkaista ne samalla tehokkaalla HTML5-moottorilla varustettuina kuin Storylinessa.
Icon
RS 360:Luo kursseja helposti suoraan verkkoselaimessa. Ulkoasu mukautuu automaattisesti eri laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin.
Icon
Content Library 360:Saat käyttöösi yli 7 miljoonaa kuvaa, kuvitusta, kuvaketta, videota ja mallia, jotka on koottu hakutoiminnolla varustettuun ja jatkuvasti kasvavaan resurssipankkiin. Sisältyy Storylineen, Studioon ja RS:ään.
Icon
Review 360: Palvelu, jota käytetään Storyline-, Studio- tai RS-kurssien tarkistamiseen ja oikolukuun. Julkaise kurssi jossakin näistä työkaluista ja jaa linkki niille, joiden haluat tarkistavan sisällön.
Icon
Peek 360: Työkalu, jolla voi tehdä nopeasti näyttötallennusvideoita, jakaa niitä linkkeinä tai tallentaa videot omalle koneelle.
Icon
Replay 360: Voit tallentaa kuvaa itsestäsi verkkokameran edessä ja samalla kuvaa siitä, mitä teet näytöllä. Sen jälkeen voit muokata sisältöä ja viedä sen videomuodossa.
Icon
Live 360: Saat Articulaten webinaarit, koulutukset ja käyttäjätuen maksutta käyttöösi myös silloin, kun ostat lisenssin TicTacin kautta.

RS 360

KATSO ESIMERKKI

Storyline 360

KATSO ESIMERKKI

Articulate-webinaari

ILMOITTAUDU

Lue lisää Articulate 360:sta

Jos haluat kuulla lisää, tutustu tietämyskantaamme!

SIIRRY TIETÄMYSKANTAAN

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.