Articulate 360 ylivoimaiseen voittoon

25 marraskuun, 2021 in Uutiset

Olemme juuri saaneet käsiimme The Learning Guildin raportin verkko-oppimistyökaluista vuonna 2021. Voimme hyvin iloisina ilmoittaa, että raportin mukaan Articulate 360 on käyttäjien ylivoimainen valinta! Articulaten kaksi lippulaivaa, Storyline 360 ja Rise 360 (jota markkinoidaan täällä nimellä RS 360), valtasivat kärkipaikat sekä useimmin käytettyjen että tärkeimmäksi katsottujen työkalujen listalla.

Storyline 360 edelleen tärkein

42 % kansainvälisistä käyttäjistä nimesi Storylinen tärkeimmäksi työkaluksi digitaalisen oppimateriaalin luomisessa, ja kakkossijalle ylsi Articulate Rise 360, jonka valitsi 17,8 % käyttäjistä.

Rise 360:n käyttäminen kasvaa maailmanlaajuisesti eniten

Eniten käytettyjen työkalujen listalla ensimmäisellä sijalla on Storyline 360, ja Rise 360 on heti sen kannoilla. Rise 360:n käyttö myös lisääntyy eniten kaikista työkaluista. Yksinkertaisesti analysoituna syynä voi olla sisällönluomisen helppous.

Muita käyttäjien käyttämiä työkaluja – Camtasia, Vyond, Powtoon ja Captivate

Muita selvityksessä esiin tulevia työkaluja ovat esimerkiksi Camtasia, joka on sijalla kolme maailmanlaajuisesti eniten käytettyjen työkalujen listalla. Tämän takana on ennen kaikkea erittäin hyvin toimiva järjestelmäkoulutusten luominen. Sen jälkeen listalla on Vyond ja Powtoon, joiden eduiksi katsotaan animaatioiden ja liikkuvan sisällön luomisen helppous.

Me siis jatkamme Articulate 360 -verkko-oppimistuotteiden kehittämistä käyttäjien tuella ja tarjoamme asiakkaillemme Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa mahdollisuuden tehdä samoin lisenssisopimusten avulla.

LATAA THE LEARNING GUILD -RAPORTTI

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.

×

Ota meihin yhteyttä

Täytä yhteystietosi, niin palaamme asiaan.